2 Şubat 2012 Perşembe

Kişiye Özel Tasarım Kolyeler - Orjinal Hediyeler

Sadece size özel, sevdiğiniz yada sizin yada için çok özel anlam ifade eden, hem de el boyaması sanat ürünü bir kolye yada yüzük, farklı ve değerli bir hediye olurdu değil mi ?
Bu gördüğünüz kolyeleri Yedikule Barınağı ile yaptığımız sosyal sorumluluk projemiz aracılığı ile Shebbodesign'a ulaşan değerli bir hayvansever ve Yedikule Barınağı dostu için hazırladım. 
Cavailer King Charles Spaniel  Kişiye Özel Köpek Portre Kolye - PRENS

Kişiye Özel Muhabbet Kuşu Kolye 
Bu harika köpek ve muhabbet kuşu, sahibesine sürpriz hediye olarak sipariş edildi...Harika ve eşi olmayan hediyeler olarak da çok sevildiler... 

Yedikule Barınağı ile yaptığımız sosyal sorumluluk projemiz kapsamında, Barınak aracılığı ile gelen her siparişin %30'dan fazlası Barınağa bağış olarak gidiyor, hayvansever Shebbo ufak da olsa Barınaktaki can dostlarımıza katkıda bulunabildiği için de çok mutlu oluyor :-))

Kişiye özel el boyaması hediye alternatifleri sadece kolyeler ile sınırlı değil Shebbo Design'da..Yüzükler, broşlar,kupalar, tabaklar, yastıklar, ev süslemeleri, eğlenceli kağıt ağırlıkları, magnetler aklınıza ne gelirse var.. Siz hayal edin , Shebbo fırça darbeleri ile gerçeğe dönüştürsün :)

1 yorum:

  1. Blogunuzda yaptığınız paylaşımları takip ediyoruz Burun Ameliyat Estetiği olarak size paylaşımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil